Met workshops van Beter Brainstormen maak je het jezelf makkelijk bij het bedenken van de beste ideeën voor jullie vraagstuk.

Dit is jullie gemak bij Beter Brainstormen

Brainstormen met een onafhankelijke, deskundige facilitator van InnoSkills heeft belangrijke voordelen.

Doelgerichte creativiteit

Deelnemers aan een brainstorm worden niet afgeleid door randzaken.  Iedereen komt aan bod door op maat samengestelde brainstormtechnieken.  Jullie expertise van de klant en de markt wordt gebruikt bij het bedenken van nieuwe ideeën.  De ideeën worden getoetst aan beoordelingscriteria uit de opdracht.  Door korte blokken is er geen tijdverspilling.  Beter brainstormen is dus een mix van creativiteit en managementpraktijk.

Klantgerichte oplossingen

Bij het bedenken van oplossingen wordt vanuit de klant gedacht.  We volgen de methodiek “Jobs to be Done”.  Wat wil mijn klant met ons product, welke klus wil hij klaren?  Wat neemt hij voor lief, hoe maken we het de klant makkelijk?

Meer opbrengsten

Brainstormsessies van InnoSkills leveren ongewoon veel ideeën.  Jullie facilitator beschikt over technieken en vaardigheden om veel en onverwachte ideeën te genereren.  Afhankelijk van de gekozen brainstormvorm varieert dat van tientallen tot honderden!
Beter Brainstormen geeft een motivatie boost voor iedereen in jullie organisatie.  Dit momentum zorgt voor een positieve omslag.   Verbeteringsinitiatieven komen makkelijker van de grond.  Medewerkers pakken verantwoordelijkheid.

Minder inspanning

Jullie brainstormteam kan zich concentreren op bedenken van ideeën en het maken van ideeconcepten.  De facilitator bereidt de brainstormsessie voor en kiest passende brainstormtechnieken en handige tools en hulpmiddelen.  Brainstormsessies variëren in sessies en tijdsduur.  Je hebt ze in blokken van een ½ dag.

Lage kosten

Beter Brainstormsessies zijn gefocust. Het vraagt relatief weinig uren.  InnoSkills hanteert lage consultancytarieven.  Dat is de reden dat jullie investering relatief laag is.

Ook voor jouw organisatie

Zoals ‘nieuwe medewerkers werven’ herkenbare werkzaamheden nodig heeft, zo kan brainstormen in verschillende organisaties gelijksoortige activiteiten met zich meebrengen.  En waar je ook actief bent, er verschijnen altijd ongewone strategische vraagstukken op jullie agenda waarvoor je ideale oplossing wilt zoeken.  InnoSkills laat jullie beter brainstormen en kansrijke oplossingen creëren.  Daar hebben wij ervaring mee.

 

Ja, Beter Brainstormen klinkt interessant! Hier klik ik voor het maken van een afspraak.

 

 

LEAN businessplanning

Contactformulier

Vul alsjeblieft alle velden in.  Vergeet niet  ‘Ik ben geen robot’ aan te vinken.  Dit voorkomt SPAM.