Met jullie concrete innovatieopdracht is het playing field en target bekend. Het team verkent de aanpak. Tijd om buiten inspiratie op te doen en ideeën te scoren. Met ‘Jobs-to-be-done’ krijgt het team een speurlens mee.

SESSIE-1  KICK-OF

scope ● speurlens ● verkenopdracht

“Waarom willen we innoveren? Waartoe zal dat leiden? Een nieuw product, een dienst of betere bedrijfsvoering? Wie doet mee? Wanneer hebben we het goed gedaan?” Deze cruciale vragen worden voorafgaand aan I-SESSIES intern bij de opdrachtgever ter discussie gesteld.

Tijdens SESSIE-1 komt jullie innovatieopdracht ter sprake. De facilitator toont de te volgen route en welke spelregels belangrijk zijn.

Voor het betere speurwerk wordt ‘Jobs-to-be-done’ geïntroduceerd. Deze innovatiemethode geeft jullie een geschikte lens voor het vinden van ideeën. Mogelijk hebben jullie al een beeld van thema’s of onderwerpen die jullie klanten bezighouden. Deze en andere denkrichtingen gebruiken we om interessante ideepaden te vinden.

SESSIE-1 zit er bijna op. Het is tijd externe prikkels op jullie innovatietraject los te laten. Met een verkenopdracht op zak begeven jullie je de komende twee weken in onbekende omgevingen. Daar liggen kansen voor verfrissende inzichten.

En dan: GET OUT THE BUILDING!!

Contactformulier

Vul alsjeblieft alle velden in.  Vergeet niet  ‘Ik ben geen robot’ aan te vinken.  Dit voorkomt SPAM.