Met jullie concrete innovatieopdracht is het playing field en target bekend. Het team verkent de aanpak. Tijd om inspiratie op te doen en ideeën te scoren. Met ‘Jobs-to-be-done’ krijgt het team een passende kijklens mee.

SESSIE-1  KICK-OFF

scope ● kijklens ● verkenopdracht

 

“Waarom willen we innoveren? Waartoe moet dat leiden? Een nieuw product, een dienst of betere bedrijfsvoering? Wie doet mee? Wanneer hebben we het goed gedaan?” Deze cruciale vragen staan voorafgaand aan I-SESSIES intern bij de opdrachtgever centraal.

SESSIE-1 start met jullie innovatieopdracht. Is die concreet en voorzien van SMART-beoordelingscriteria? De facilitator toont de te volgen route en introduceert de spelregels.

Voor het betere speurwerk wordt ‘Jobs-to-be-done’ geïntroduceerd. Deze innovatiemethode is een geschikte kijklens voor het vinden van ideeën. Mogelijk hebben jullie al een beeld van thema’s of onderwerpen die jullie klanten bezighouden. Deze en andere denkrichtingen gebruiken we om interessante ideepaden te vinden.

SESSIE-1 zit er bijna op. Het is tijd voor externe prikkels op jullie innovatietraject. De verkenopdracht wordt voorbereid. Komende twee weken begeven jullie je in leerzame omgevingen. Daar liggen kansen voor verfrissende inzichten.

En dan: GET OUT THE BUILDING!!

 

Contactformulier

Vul alsjeblieft alle velden in.  Vergeet niet  ‘Ik ben geen robot’ aan te vinken.  Dit voorkomt SPAM.