Aan de slag!

Innoveren is een gezamenlijke reis. Geloof het of niet, het is hard werken! Je beste mensen doen mee. Zij moeten openstaan voor jouw ambitie, benieuwd naar nieuwe inzichten. De kunst van innoveren is het vertalen van een idee naar een werkende oplossing en vervolgens naar een succesvolle introductie in jullie doelmarkt.

Hoe weet je of je op het goede pad zit? Je deelt je idee met je team, je bouwt een prototype en je toont dit aan klanten. Hun reactie is goud waard! Dat leert je dat je op de goede weg zit. Houd er wel rekening mee, dat jouw klanten jouw prototype niet altijd begrijpen. Daarom heb je meerdere test nodig voordat jullie oplossing een nieuw product of nieuwe dienst is met een mooie omzet.

Het staat je natuurlijk vrij deze route af te leggen met I-SESSIES. Dan weet je wat werkt en waarom!

 

I-SESSIES

="I-SESSIES"

I-SESSIES is een 5-daagse workshop. Met jouw team zoek je oplossingsvarianten voor showstoppers in jullie vernieuwingsproject. Je test de beste oplossing en leert van de klantfeedback.

Meer over I-SESSIES

Resources

="Resources"

Tijdens I-SESSIES gebruik je alledaagse kantoorbenodigdheden om een net-echt lijkend prototype te maken. Reeds de volgende dag wacht dit op de reactie van klanten.

Meer over Resources

Team

="Team"

Het ideale team voor I-SESSIES kent max zeven leden en is een mix van management en specialisten. Zij hebben kennis van strategie, klant, marketing, geldstromen en techniek/logistiek rondom het product.

Meer over Team