Aan de slag!

Innoveren is een gezamenlijke reis. Geloof het of niet, bij I-SESSIES is dat hard werken! Je beste mensen doen mee. Zij moeten openstaan voor jouw ambitie en benieuwd naar nieuwe inzichten. De kunst van innoveren is het vertalen van een idee naar een werkende oplossing en vervolgens naar een succesvolle introductie in jullie doelmarkt. Maar er liggen altijd showstoppers op de loer of kritieke aannames zijn niet zo zeker als we hopen!

I-SESSIES is een workshop in de vorm van een meerdaagse intense zoektocht. Op dag 1 werken we persoonlijk samen met jou, onze klant, om de uitdagingen en reikwijdte van de week te bepalen. De volgende dagen gaan over het bepalen van de uitdagingen voor oplossingen. De dag voor de usertest gaat over het snel bouwen van een betrouwbaar prototype, dat vervolgens op de laatste dag met echte gebruikers wordt getest.

Het staat je natuurlijk vrij deze route af te leggen met I-SESSIES. Dan weet je wat werkt en waarom!

 

I-SESSIES

="I-SESSIES"

I-SESSIES is een hackathon gebaseerd op Design Sprint. Met jouw team zoek je oplossingen als klanten dreigen jullie vernieuwing niet te begrijpen. Je test de beste oplossing en leert van de klantfeedback. Alles in een week tijd.

Meer over I-SESSIES

Resources

="Resources"

I-SESSIES gebruikt alledaagse kantoorbenodigdheden om een net-echt lijkend proefmodel / prototype te maken. De volgende dag wacht dit op de reactie van klanten en leren we van hun reacties en opmerkingen.

Meer over Resources

Team

="Team"

Jullie team kent max zeven deelnemers en is een mix van management en specialisten. Zij hebben kennis van strategie, klant, marketing, geldstromen en techniek/logistiek rond jullie vernieuwing. Bovenal hebben ze trek in de uitdaging!

Meer over Team