Ben Boon wil met InnoSkills vernieuwing versnellen.

Ben heeft jarenlange managementervaring is verschillende economische sectoren. Vernieuwing stond ook toen centraal. Veelal gestructureerd met behulp van traditionele waterval projectmethode. Het bracht zijn teams ver, alleen niet zo snel en goed als verwacht. Sinds zijn kennismaking met Design Thinking en Design Sprint heeft Ben gekozen voor het faciliteren van brainstorm workshops voor bedrijven. Ben is facilitator van Brainstorm 2.0 Workshops.

 

Waarom wil je vernieuwing versnellen?

Foto Ben Boon

In mijn tijd van businesscontroller lag het initiatief voor grote projecten vaak bij een verantwoordelijke manager. Nadat zo’n project was gestart, ontstond vaak onverwacht vertraging. Oorzaak hiervan was onduidelijkheid bij managers en medewerkers over de beoogde projectresultaten. Het zorgde voor irritatie en leidde tot kostenoverschrijding.

Had dat anders gekund?

Jazeker! Tegenwoordig help ik met Brainstorm 2.0 Workshops klanten een werkomgeving te creëren wat creativiteit, samenwerking en hechte relaties faciliteert. Projecten, concepten, ideeën en een visie krijgen daarmee een vliegende start. Heerlijk!