Hoe meld ik mijn team aan?

Klik in de menubalk op Start hier Je kunt daar een business call met mij aanvragen. Daarmee start je aanmelden.

Is er voorkennis of een vaardigheid nodig voor het deelnemen aan Brainstorm 2.0 Workshop?

Nee. De oefeningen tijdens de workshop zijn voor iedereen uitvoerbaar. Het is wel handig als je uitgerust bent wanneer je start.

Hoe voorkomen we dat onze extraverte teamleden de workshop bepalen?

Elke Brainstorm 2.0 Workshop is gebaseerd op 4 principes. Dat zorgt er voor dat de inbreng van alle deelnemers gelijkwaardig is.

Wat is de rol van de facilitator?

De facilitator bereidt de workshop voor en leidt deze. Verzorgt hulpmiddelen. Hij bewaakt de tijd tijdens oefeningen, de discussies en het gehele proces. Hij is onbevooroordeeld bij te nemen beslissingen. Hij is zeker geen expert in jullie branche, wel in brainstormen.

Brainstorm 2.0 Workshops zijn ook online. Hoe werkt dat?

De online versie kent alleen een verschil in platform. Bij een online versie gebruiken we Miro, een online whiteboard, in combinatie met een videoconferentie-tool zoals Zoom, Google Meet of MS Teams.

Hoeveel tijd steekt een team in Designsprint?

Een designsprint vraagt van alle deelnemers ruwweg 4 dagen inzet. De voorbereiding van deelnemers uitgezonderd. De inzet is soms als team en soms individueel. Vind je dat tijdrovend? Niet als je weet, dat de uitkomst van een designsprint jouw team later weken of maanden werk gaat besparen.

Hoeveel tijd steekt een team in Teamsprint?

Een teamsprint is een reeks van sessies, waaraan steeds weer andere deelnemers meedoen. In de vooraf gestuurde briefing wordt het programma bekend gemaakt.

Zullen deelnemers aan een workshop veel missen van hun reguliere werkzaamheden?

Jazeker! Alleen omdat de meeste sessies per dag zes uur duren, hebben teamleden daarnaast tijd voor normale zakelijke bezigheden.

Kun je een workshop verdeeld over verschillende fysieke locaties laten plaatsvinden?

Ja! Elke workshop wordt ondersteund door Miro, een online whiteboardplatform, en Zoom. Je kunt thuiswerken of op een andere vestiging en toch deelnemen.

 

Heb je andere vragen?

Stel die via mijn contactpagina.