Hi! Mijn naam is Ben Boon, facilitator bij InnoSkills

Foto Ben Boon

Ik ben facilitator en help teams met visuele tools transparant te werken en meer effectieve meetings te houden! In de tijd dat ik als manager actief was bemerkte ik, dat mijn teams succesvol waren als ik hen beter faciliteerde. Zo werkte ik drie jaar in de kinderopvang en zag daar dagelijks de passie bij medewerkers om kinderen (en ouders) een fijne opvang te bieden. Dat gaat vaak gepaard met uitdagingen. Die kosten tijd en aandacht. Tijd die schaars is.

Dankzij kennis van Miro en Brainstormen 2.0 leerde ik de ideale meeting creëren. Dit wil ik graag met alle HR-medewerkers delen. Met een kleine investering kunnen jullie met BOOST MEETINGS de samenwerking verbeteren. Maar zeker vergaderingen organiseren die effectief zijn en veel opbrengen! Dankzij de meer dan 2.000 templates kan ik voor elk bedrijfsvraagstuk  de juiste insteek kiezen. Uiteraard is dat geheel afhankelijk van jullie vraagstuk en team. Ik heb er zin in ook jullie meetings kort, speels en effectief te maken!

 

Ruim dertig jaar was Ben bij diverse middelgrote organisaties actief als controller en manager bedrijfsvoering. Aanvankelijk lag daar de focus op goed beheer, rendement en gedegen financieel bestuur. Toen organisaties vanuit de markt of wetgeving verplicht werden conform certificeringen als ISO, HACCP, VCA ea te werken, werd ook de noodzaak van transparante bedrijfsprocessen manifest.

Tegenwoordig spelen er nieuwe vragen. Bijvoorbeeld: Medewerkers zijn in hybride werkverbanden actief. Wat niet is veranderd is een grote behoefte aan transparante werkwijzen en een integrale besturing. Ben heeft dit aspect in het verleden meer dan eens grote aandacht geschonken en is hierdoor een bewezen specialist op het vlak van proces- en performancemanagement. Daarnaast heeft hij als projectleider kennis van uiteenlopende tools voor procesmodellering en heeft hij ervaring met pakketimplementaties van BPM-tools.

 

Het visueel werken met Miro leerde mij ook nieuwe technieken van procesmodellering. De speelse opzet helpt gebruikers enorm om bedrijfsprocessen in beeld te brengen. Speciaal voor middelgrote organisaties heb ik het project GRIP ontwikkeld. Het brengt jullie team in korte tijd duidelijke visueel beschreven processen die makkelijk zijn te beheren en te delen met medewerkers. Je kunt je abonneren op het project zodat je nooit te veel tijd en geld verbruikt. Ik heb er zin in om ook jullie processen te beschrijven.